Despre noi

AddThis Social Bookmark Button

Cabinetul Psihosolutii este un loc dedicat imbunatatirii calitatii vietii persoanelor care ne trec pragul. Echipa noastra este formata din specialisti formati si educati in orientarea cognitiv compotamentala si care sunt pregatiti in a va oferi suportul de care aveti nevoie, fie ca va confruntati cu diferite probleme emotionale, cu situatii in care nu stiti cum sa reactionati, cu relatii de cuplu sau interpersonale dificile, sau doar doriti dezvoltare personala. 

Mai mult, tehnicile validate stiintific sunt la baza abordari noastre. 

Dintre orientarile practice intalnite in psihoterapie, scoala cognitiv-comportamentala se bucura de cea mai mare incredere la nivelul comunitatii stiintifice internationale. Aceasta se datoreaza faptului ca atat principiile teoretice pe care se fundamenteaza cat si protocoalele de interventie terapeutica, au un suport stiintific in ceea ce priveste eficacitatea lor.

Teoria cognitiva sustine ca nu evenimentele declansatoare cauzeaza stresul, ci modul in care noi ne raportam la acestea. In practica, psihoterapia cognitiv-comportamentala incearca sa identifice si sa restructureze modul in care o persoana se raporteaza la un anumit subiect, ajungand astfel la o intelegere clara a problemei, la redefinirea acesteia si in cele din urma la o repozitionare confortabila fata de subiect.

Mai mult decat inlaturarea emotiilor negative si a stresului cauzat de acestea, scopul final al acestui tip de terapiei este ca in cele din urma clientul sa devina propriul sau terapeut, invatand tehnicile prin care isi va putea restructura singur gandurile in viitor.

 Este important de stiut ca psihoterapeutul tau va folosi numai tehnici care si-au dovedit validitatea atat practica cat si teoretica in studii empirice desfasurate in studii controlate. Acest lucru este foarte important pentru desfasurarea psihoterapiei si pentru atingerea unor rezultate viabile si de lunga durata.

Oferim consiliere psihologica si psihoterapie pentru:

  • probleme personale: stres, anxietate, atacuri de panica, nevroze, depresii, tentative de suicid, fobii, obsesii, insomnii, dependente (alcool, medicamente, droguri, jocuri de noroc), timiditate, echilibru emotional, de comunicare, de vorbire, ticuri, furie, agresivitate, cosmaruri;
  • probleme in relatie: partener, copii, parinti,prieteni, sefi, colegi, stari conflictuale;
  • dificultati de relationare si emotionale la copii si adolescenti;
  • alte probleme sau dificultati

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Contact - Programari

Gabriel Dinu - 0724.306.188
gabriel.dinu@psihosolutii.ro

Roxana Niculescu - 0722.762.805
roxana.niculescu@psihosolutii.ro

Mihaela Stinga (Iote) - 0760.737.493
mihaela.iote@psihosolutii.ro

Ioana Ionicioiu - 0746.211.896
ioana.ionicioiu@psihosolutii.ro

Larisa Paul - 0737.039.446
larisa.paul@psihosolutii.ro

Sandra Voicu - 0729.007.831
sandra.voicu@psihosolutii.ro

Andreea Sandru - 0751.923.276
andreea.sandru@psihosolutii.ro

Raluca Listea - 0736.177.407
raluca.listea@psihosolutii.ro

Anca Nemteanu - 0744.583.945
anca.nemteanu@psihosolutii.ro
FacebookGabriel Dinu - Radio Lynx

" Desi nu stii, in tine este psihologul perfect!"

Gabriel Dinu

Gabriel Dinu - Realizator emisiunea 'Confidential'.

Vizualizare continut

Număr afişări conţinut : 3343073

Utilizatori online

Avem 3 vizitatori online

Intreaba un psiholog

Cauta in site

Abonare newsletter

Despre mersul la psiholog

Ati apelat la serviciile unui psiholog?

Psihoterapia copilului

Rasplata si pedeapsa in educatia copilului

Sunt foarte multi factori importanti in educarea unui copil. Atentia si afectiunea pe care i-o acorda parintii sunt elemente esentiale pentru o buna dezvoltare emotionala a micutilor. Ar fi bine sa mai mentionam si existenta explicatiilor pe care le dam copiilor, cat si modalitatea prin care dam aceste explicatii.
[ citeste articolul complet ]

Psihoterapie de cuplu

Probleme cu erectia si ejacularea precoce

Cele mai multe probleme sexuale ale barbatilor sunt psihogene. Foarte putine au ca si cauza dereglari fiziologice autentice. Asa stand lucrurile, am decis sa detaliez in acest articol cauzele si mecanismele de functionare ale celor mai intalnite disfunctii sexuale la barbati.
Sa abordam mai intai problemele cu erectia. [citeste articolul complet]

Tulburari psihice

Depresia si cauzele ei

Din ce in ce mai multi oameni acuza aceasta tulburare psihica.
Depresia este o tulburare afectiva care are ca si trasatura specifica tristetea profunda, stare ce persista perioade indelungate.
Cea mai serioasa forma a acestei tulburari este depresia majora. 
[ citeste articolul complet ]

Copyright © 2009 - Psihosolutii.ro - S.C.P Niculescu & Dinu. Toate drepturle rezervate. Powered by Total Web Technologies.
  Google+