Congresul National de Psihotraumatologie 2011

Moderator: admin

Congresul National de Psihotraumatologie 2011

Postby Ana-Maria on Fri Sep 09, 2011 2:12 pm

Congresul National de Psihotraumatologie - cel mai amplu eveniment de gen dedicat domeniului psihotraumatologiei - isi va deschide portile la Bucuresti, intre 6 si 9 octombrie. Pentru a raspunde cat mai bine nevoii de interdisciplinaritate in abordarea traumei psihice si a suferintei umane, precum si pentru a sprjini schimbul de informatii profesionale intre specialisti din diferite stiinte, acoperindu-se astfel domeniul psihotraumatologiei intr-o maniera comprehensiva si exhaustiva, congresul se axeaza pe trei mari directii de dezbateri si prezentari: Clinica, Organizationala si Sociala. Pentru participarea la lucrarile CNPT 2011 se acorda credite COPSI. Se acorda reduceri la tarifele de participare pentru studenti, pensionari si membrii asociatiilor partenere.

Mai multe informatii
despre eveniment se pot obtine pe http://www.psihotraumatologie.ro, iar inscrierile se realizeaza prin e-mail la inscrieri@psihotraumatologie.ro.

Congresul National de Psihotraumatologie 2011 este organizat de Asociatia Romana de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS&CORS), Asociatia Romana pentru Sanatate Mintala (ARSM) si INSTITUTUL pentru studiul si tratamentul TRAUMEI (ISTT).
Ana-Maria
 
Posts: 2
Joined: Mon Sep 05, 2011 1:29 pm

Return to Altele

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron