Accepta, tolereaza si bucura-te de viata !

Moderator: admin

Accepta, tolereaza si bucura-te de viata !

Postby AndreeaS on Mon Jan 18, 2010 4:55 pm

Toti ne dorim ca viata sa fie usoara, corecta si fara de griji, insa eu una am invatat ca viata numai noi o putem face asa cum ne-o dorim.

Aveam un gol in stomac, arzator, care urca pana in gat si care simteam ca ma sufoca...Astfel de senzatii aveam in momentele grele, in momente de cumpana sau nervozitate. Ma trezeam plangandu-mi de mila, tipand in perna si intrebandu-ma cand mi se vor termina problemele. Iar cand picatura umplea paharul, faceam o criza de nervi ( dadeam din maini si picioare, tipam, si o data chiar mi-am lovit tatal, dupa ce a incercat s-o loveasca pe mama). Acum, gandindu-ma la problemele mele, imi dau seama ca sunt nimicuri : si asta pentru ca eu le dau aceasta valoare.

Am invatat sa nu disper daca nu rezolv o problema in momentul in care VREAU EU NEAPARAT...Pentru ca o pot rezolva numai cu calm si rationament.

Pe masura ce continui aceste sedinte de consiliere, descopar noi lucruri legate de mine ca om, ca femeie, ca prieten, etc.
Am descoperit ca sunt o femeie valoroasa, chiar daca nu reusesc mereu in tot ceea ce fac. Am descoperit ca sunt inteligenta, chiar daca mai fac cate o greseala si am descoperit ca sunt cea mai buna iubita, chiar daca uneori nu am chef sa iubesc...

Totul depinde de tine ! Daca vrei sa faci un pas inainte, apeleaza la un psiholog...Te va ajuta sa te redescoperi ca om si te va ajuta sa-ti gasesti resursele pentru o viata mai buna !
AndreeaS
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 05, 2010 12:57 pm

Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron