De ce cred ca functioneaza psihoterapia

Moderator: admin

De ce cred ca functioneaza psihoterapia

Postby AnaEM on Sat Mar 24, 2012 5:27 pm

De cele mai multe ori cred ca nu suntem in stare sa recunoastem ca avem nevoie de psihoterapie. Cel putin asta a fost cazul meu pana sa o intalnesc pe psihoterapeutul Irina Paraschiv si sa reusesc sa ma deschid. Preferam sa cred ca sunt in stare sa-mi inteleg problemele, sa iau distanta si sa le privesc obiectiv, iar ajutorul din exterior in aceasta privinta imi era necunoscut.
De fapt am inteles impreuna cu terapeutul ca e vorba de o teama de deschidere si de a lasa sa se vada vulnerabilitatile. Pentru mine a fost uimitor faptul ca am reusit incet incet sa vorbesc despre temerile si frustrarile mele si ca sunt capabila sa le inteleg pentru prima data corect.
Tocmai din acest motiv cred ca Irina Paraschiv e un psihoterapeut care trebuie cautat pentru ca te ajuta sa-i acorzi incredere si pentru ca te ajuta sa-ti recapeti increderea in ceilalti.
AnaEM
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 23, 2012 8:51 am

Re: De ce cred ca functioneaza psihoterapia

Postby Psih Irina Paraschiv on Mon Mar 26, 2012 10:34 am

Buna Ana,
Imi pare bine ca ai hotarat sa impartasesti experienta ta cu un psihoterapeut. E o tema destul de comuna aceasta a faptului ca oamenii se pot face bine si pot trece singuri peste lucrurile dificile cu care se confrunta.
Uneori acesta este cazul, dar in alte dati au nevoie de un sprijin si de o analiza mai atenta a emotiilor si gandurilor lor. Iar acest lucru are de cele mai multe ori un efect extrem de benefic pe termen lung.

Sper sa auzim de bine in continuare!

Cu bine,

Irina Paraschiv
Psihoterapeut PsihoSolutii
0735 884 103
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
Psih Irina Paraschiv
 
Posts: 49
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:46 pm


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron