Psihoterapia - un real ajutor

Moderator: admin

Psihoterapia - un real ajutor

Postby Mihaela P on Wed Mar 28, 2012 9:57 am

Pana acum un an si ceva, consideram psihoterapia un tabu. Ma pasiona, insa nu indrazneam sa ma mobilizez sa fac ceva. Probabil consideram ca este rusinos sa mergi la psiholog sau mai degraba consideram ca alti considera rusinos. Si cum parearea altora atunci, conta mai mult decat a mea, mult timp nu am reusit sa fac nimic. Pana cand, intamplator am reusit sa o intalnesc pe Irina Paraschiv. M-am dus foarte timorata la o prima sedinta, imi era teama pana si de parerea ei despre mine. Cu timpul am devenit din ce in ce mai relaxata la sedinte si mult mai increzatoare in mine. Pe mine Irina m-a ajutat foarte mult sa imi dau seama singura de foarte multe lucruri, sa am incredere in mine, sa fac fata anumitor situatii pe care la inceput le consideram "ingrozitoare", sa privesc si sa inteleg oamenii altfel decat o faceam inainte..si multe multe altele.
Recomand din toata inima psihoterapia, duceti-va cu inima deschisa si cu mare incredere si mai ales o recomand pe Irina Paraschiv.
Mihaela P
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 14, 2012 12:18 pm

Re: Psihoterapia - un real ajutor

Postby Psih Irina Paraschiv on Thu Mar 29, 2012 7:31 am

Buna Mihaela,
Ma bucur ca ai hotarat sa iti impartasesti experienta ta aici. Poti fi foarte mandra de tine pentru ca in decursul sedintelor noastre ai facut extrem de multe progrese in a identifica credintele irationale care iti faceau rau si in a-ti controla emotiile negative.

Multumesc pentru cuvintele frumoase si sper sa auzim de bine in continuare.
Cu bine,
Irina Paraschiv
Psihoterapeut PsihoSolutii
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
0735 884 103
Psih Irina Paraschiv
 
Posts: 49
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:46 pm


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest