Calea cea mai potrivita este psihoterapia

Moderator: admin

Calea cea mai potrivita este psihoterapia

Postby LianaT on Fri Mar 30, 2012 6:45 am

Buna ziua,
Nu de mult timp eram sceptica cu privire la terapie, intr-un moment greu din viata mea /am decis cu grreu sa divortez si atunci problemele s-au inrautatit. A fost o perioada extrem de stresanta cu copilul, cautarea unei noi locuinte si fostul care nu ne dadea pace. Eram foarte suparata si am decis sa trec singura prin toate. Intr-una din zile m-am trezit cu scadandalagiu de fostul la serviciu si atunci a sarit o colega sa imi ofere ajutor. Gandindu`ma mai bine in urma a fost totusi un moment norocos ptr ca pe langa faptul ca am vorbit cu cineva despre supararea mea, colega mea m-a indrumat la un psiholog foarte bun, Patrascu Roxana.
Initial am fost pentru copilul meu dar si eu am fost cate un pic inclusa in modulul trerapeutic si am inceput sa ma simt mai bine, sa capat forta, incredere in mine si sa depasesc acea perioada urata.
Acum am hotarat sa reiau terapia cu Patrascu Roxana, insa de data aceasta personal pentru mine.
LianaT
 
Posts: 2
Joined: Mon Mar 26, 2012 9:05 am

Re: Calea cea mai potrivita este psihoterapia

Postby Roxana Patrascu on Fri Mar 30, 2012 7:08 pm

Buna Liana,
Multumesc inca o data pentru aprecieri! Intr-adevar psihoterapia este printre cele mai sigure si rapide solutii la care oamenii pot aplea pentru diversele dificultati pe care le intampina (stres; probleme emotionale; comunicare deficitara in relatia de cuplu, familie sau cu prietenii; abuz de alcool si droguri; probleme de alimentatie; probleme la locul de munca, cu colegii, sefii, schimbari organizationale, hartuiri, etc).
Imi pare bine ca ai depasit situatia complicata in care simteai ca te aflai, ma bucur ca acum sunteti linistite indiferent de reactiile dificile pe care le mai are tatal copilului tau.
A fost o placere si pentru mine sa lucrez cu fetita ta si cu tine - pentru ca tu ai fost foarte motivata, receptiva si ati pus in aplicare tot ce ati invatat in cabinet :)
Nu de putine ori se intampla ca initial parintii sa apeleze la psihologi pentru copilasii lor, pornind de la ideea ,,pentru copilul meu sunt in stare sa fac eforturi ca sa ii fie bine" si mai apoi, cand observa rezultatele frumoase se conving si incep si ei sa prinda gustul de a apela la un demers psihoterapeutic ,,eu de ce nu as merita sa investesc in propria persoana?!".
La urma urmei o viata ai, de ce sa te chinuiesti sa tragi dupa tine problemele adunate de-a lungul timpului, sau de ce sa te incapatanezi sa treci singura prin crizele existentiale cand lucrurile ar putea fi simplificate sub indrumarea unui specialist :idea:
Cand te hotarasti, eu te astept si pe tine cu drag sa facem treaba buna in continuare!
Psihoterapeut Roxana Patrascu
0736.632.545

roxana.patrascu@psihosolutii.ro
Roxana Patrascu
 
Posts: 6
Joined: Tue Feb 14, 2012 8:23 am


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron