Psihoterapa te ajuta sa scapi de anxietate si depresie

Moderator: admin

Psihoterapa te ajuta sa scapi de anxietate si depresie

Postby MarianaG on Mon Jul 16, 2012 7:54 am

Am decis sa impartasesc si eu din experienta mea la psiholog. Timp de 4 luni m-am confruntat cu atacuri de panica si cu o stare severa de anxietate. Pot spune ca in tot acest timp am fost privata de micile bucurii si placeri ale vietii, insa toate acestea sunt de domeniul trecutului; datorita unor oameni minunati si profesionisti desavarsiti am reusit sa trec peste acea perioada, care atunci era "groaznica" si de nesuportat. Ceea ce m-a facut sa apelez la serviciile psihosolutii.ro a fost tocmai acest forum, unde am vazut ca oameni care se confrunta cu aceleasi probleme ca ale mele, sau chiar mai grave, au reusit sa scape de acestea prin psihoterapie. Astfel, citind experientele celor de pe forum, m-am hotatrat sa apelez si eu la psihoterapie. La inceput eram sceptica, insa cu fiecare sedinta am vazut ca evoluez, ca ma simt din ce in ce mai bine, iar atacurile de panica si anxietatea nu mai fac parte din viata mea. Nu as fi reusit fara cei care au postat pe forum parerile lor in urma psihoterapiei la acest cabinet psihologic si, bineinteles, fara Irina Paraschiv, psihoterapeutul care mi-a redat viata pe care o aveam inainte sa fiu anxioasa. Asa cum eu am apelat la psihoterapie citind experientele celorlalti, poate si postarea mea va convinge pe cineva sa nu stea sa indure atata timp problemele cu care se confrunta si sa apeleze la psihoterapie. Numai ganduri bune tuturor!
Iti multumesc Irina Paraschiv!

Mariana
MarianaG
 
Posts: 1
Joined: Sun Jul 15, 2012 4:19 pm

Re: Psihoterapa te ajuta sa scapi de anxietate si depresie

Postby Psih Irina Paraschiv on Mon Jul 16, 2012 9:49 am

Buna Mariana,

Imi pare foarte bine sa vad ca ai hotarat sa iti impartasesti experienta ta in acest forum. Cu siguranta ca vei ajuta si alte persoane care trec prin aceste stari sa ia decizia de a apela la un ajutor specializat.
In ceea ce priveste starile tale si progresul tau, vreau sa te felicit pentru ca ai reusit sa iei in primul rand decizia de a face ceva ca sa scapi de anxietate si in al doilea rand pentru ca ai lucrat cu tine si cu gandurile tale ca sa ajungi in acest punct in care anxietate si panica nu mai sunt parte din viata ta.
Desi e important sa lucrezi in continuare, ce era mai rau a trecut!

Numai bine in continuare si nu uita sa te bucuri de viata in fiecare zi!
Psihoterapeut Irina Paraschiv
0735 884 103
http://www.psihosolutii.ro
Psih Irina Paraschiv
 
Posts: 49
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:46 pm


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest