psihoterapia functioneaza

Moderator: admin

psihoterapia functioneaza

Postby Ambrose on Thu Jul 19, 2012 6:40 pm

Eu personal am avut probleme cu atacuri de panica, anxietate si scenarii negative care se repetau in mintea mea. Am ezitat sa ma duc la psihoterapeut pentru ca am crezut ca vor disparea de la sine si pentru ca ma gandeam ca poate nu voi da peste unul bun.
Dar dupa ce am facut sedinte cu Irina Paraschiv, careia ii multumesc pentru ajutor, am observat o schimbare in bine, in sensul ca nu mai am atacuri de panica, iar scenariile negative le pot opri imediat ce incep.
Daca aveti o problema de acest gen si aveti dubii, nu le dati ascultare ci va sfatuiesc sa incercati sa urmati psihoterapie, altfel veti continua sa suferiti aiurea.
O viata linistita merita banii.
Ambrose
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 17, 2012 3:49 pm

Re: psihoterapia functioneaza

Postby Psih Irina Paraschiv on Sun Jul 22, 2012 12:28 pm

Buna Ambrose,

Ma bucur foarte mult ca ai hotarat sa impartasesti experienta ta pe acest forum. Cu siguranta ca va ajuta si alte persoane care se confrunta cu stari semanatoare celor prin care ai trcut tu sa apelez a ajutor.

Cat despre progresele facute de tine, te felicit pentru acestea si ma bucur ca folosesti instrumentele din terapie in situatiile de zi cu zi, acestea ajutandu-te sa te simti mai bine si sa te bucuri de viata.

Sper sa auzim de bine in continuare!
O zi frumoasa!
Psihoterapeut Irina Paraschiv
0735 884 103
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
Psih Irina Paraschiv
 
Posts: 49
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:46 pm


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest