Un nou inceput prin psihoterapie

Moderator: admin

Un nou inceput prin psihoterapie

Postby Ioana_Adelina on Tue Jun 25, 2013 5:35 pm

Buna tuturor!

Ma numesc Ioana, am 22 de ani si de 5 ani si jumatate am fost diagnosticata cu tulburare obsesiv-compulsiva. Am luat medicamente in tot acest timp, dar faptul ca am cunoscut un baiat minunat cu care ma voi casatori la toamna m-a determinat sa caut pe Internet solutii pentru a scapa de medicatie. Asa am ajuns pe acest site si am luat legatura cu dr. Irina Paraschiv. Pot spune ca a fost una dintre cele mai bune decizii din viata mea, pentru ca existenta mea s-a schimbat radical inca de la prima sedinta de psihoterapie cu d-na dr. ! Imi apareau tot felul de ganduri obsesive, dar usor-usor am invatat cum pot combate aceste ganduri si cum imi pot stapani emotiile. Astfel, am inteles care a fost cauza tuturor acestor ganduri ce imi produceau emotii negative si care sunt solutiile pentru a avea o viata cat mai linistita.
Am renuntat la medicatie de o luna si ma descurc destul de bine, in conditiile in care am avut o sesiune de examene la facultate, terminarea lucrarii de licenta, inspectia pentru titularizare si prezentarea licentei! Chiar daca nu a fost foarte usor, d-na dr. Irina Paraschiv m-a invatat ce trebuie facut in asemenea situatii.
Sfatuiesc pe toata lumea care are probleme precum depresii, atacuri de panica, tulburari afective sau pur si simplu se simte putin depresiv, sa urmeze aceste sedinte de psihoterapie, pentru ca poti ajunge sa iti controlezi emotiile si trairile!
Bucurati-va de fiecare clipa si nu uitati sa zambiti!
Multumesc din suflet d-nei dr. Irina Paraschiv, careia ii sunt foarte recunoscatoare! :)
Ioana_Adelina
 
Posts: 1
Joined: Tue Jun 25, 2013 5:02 pm

Re: Un nou inceput prin psihoterapie

Postby Psih Irina Paraschiv on Wed Jun 26, 2013 2:37 pm

Buna Ioana,

Ma bucur tare mult sa vad ca ai reusit dupa atat timp sa te simti bine, cu adevarat!

Eu vreau sa te felicit pentru ca ai fost foarte constiincioasa in a lucra cu tine si cu gandurile tale, chiar daca, asa cum ai descris si tu, aceasta perioada a fost extrem de aglomerata!

Felicitari si sa auzim de bine in continuare!

Irina Paraschiv
Psihoterapeut
+4 0735 884 103
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
www.psihosolutii.ro
www.gandestesanatos.ro
Psih Irina Paraschiv
 
Posts: 49
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:46 pm


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest