Psihoterapia cognitiva - cum m-a ajutat

Moderator: admin

Psihoterapia cognitiva - cum m-a ajutat

Postby Ana_B on Wed Aug 28, 2013 5:22 pm

Buna tuturor,

Presupun ca majoritatea dintre cei care intrati aici va confruntati cu atacuri de panica, anxietate, stare generala proasta, multe temeri s.a. Am trecut si eu prin toate astea acum cateva luni, fiind insa inspirata sa apelez la pshihoterapia cognitiv comportamentala iar acum pot spune ca ma bucur de viata ca si inainte si pot face lucrurile pe care le faceam si inainte. Mai am momente de proasta dispozitie si anxietate, insa stiu sa le abordez si sa le depasesc.

Problemele cu atacurile de panica au inceput dupa un deces in familie. Dupa ce am avut primul atac de panica, cu toate simptomele de palpitatii, frisoane, transpiratii, dureri de stomac, tremuraturi, teama mare ca patesc ceva atunci - m-am speriat foarte tare, pentru ca nu stiam ce se intampla cu mine. Am inceput sa fac tot felul de analize. Aveam ceva lipsa de calciu si magneziu, in rest mai nimic.

Apoi, tot cautand raspunsuri, fiind intr-o stare in care nu ma mai bucuram de nimic, eram mereu speriata - am gasit pe net cabinetul de psihoterapie cognitiva si m-am si programat. Au urmat o serie de sedinte cu psiholog Irina Paraschiv - careia tin sa-i multumesc inca o data pentru ajutor si support. Am inteles ce se intampla cu mine si usor, usor am reusit inclusiv sa opresc atacuri de panica, sa ma linistesc sufleteste si sa ma focusez pe treburile si bucuriile zilnice :)

Sunt constienta ca fara ajutorul primit, nu as fi reusit sa trec singura peste anxietate si atacurile de panica ce ma oboseau si imi afectau viata, mie si celor dragi.

Ma bucur ca sunt bine si va doresc tuturor sa fiti bine, fizic si psihic, pentru ca asta conteaza cel mai mult. Si nu asteptati pana este prea tarziu, ci apelati la ajutor, atunci cand aveti nevoie.

Multa sanatate si liniste sufleteasca sa aveti!

Ana
Ana_B
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 17, 2013 5:23 pm

Re: Psihoterapia cognitiva - cum m-a ajutat

Postby Psih Irina Paraschiv on Mon Sep 16, 2013 1:50 pm

Buna Ana,

Ma bucur foarte mult ca ai luat decizia de a impartasi experienta ta pe forumul nostru. Iti multumesc pentru aprecieri si stiu ca impreuna cu "instrumentele" de gandire asimilate vei reusi sa depasesti cu succes orice obstacol.

Cred ca experienta ta de aici va impulsiona pe multi sa apeleze la ajutor, asa cum spui tu, inainte ca aceste stari de panica si anxietate sa le afecteze viata intr-un mod semnificativ.

Mult succes si sper sa auzim de bine in continuare!

Irina Paraschiv
Psihoterapeut
+4 0735 884 103
irina.paraschiv@psihosolutii.ro
www.psihosolutii.ro
www.gandestesanatos.ro
Psih Irina Paraschiv
 
Posts: 49
Joined: Sat Feb 11, 2012 2:46 pm


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie individuala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest