Baiatul meu de 15 ani

Moderator: admin

Baiatul meu de 15 ani

Postby MarianaMatei on Mon Feb 23, 2009 1:43 pm

Buna ziua! Am intrat pe acest forum la sugestia domnului Dinu, cu intentia de a informa oamenii de rezultatele terapiei pt. copii.
Ca sa fiu concisa, am ajuns cu Florin, baiatul meu, la cabinetul domnului Dinu in primavara lui 2007. Eram disperata. Florin nu mai mergea la toate orele, statea tot timpul cu un coleg de factura proasta, se lua in gura cu noi si nu mai aveam niciun control asupra lui. Ma feream de sotul meu, sa nu afle ca Florin nu se duce la toate orele, ca altfel il batea si-l pedepsea foarte rau. In primele sedinte am venit doar eu cu Florin, insa dupa ce Mircea, sotul meu, a vazut ca baiatul nostru s-a mai linistit si a inceput sa fie mai politicos, a venit si el la cabinet. Ce pot sa spun, am reinvatat sa fim parinti si am invatat sa ne tratam copilul cu seriozitate. In primul rand ne-am dat seama de ce era furios, suparat si nu mai vorbea cu noi. Nici nu vreau sa ma gandesc unde s-ar fi ajuns daca nu apelam la domnul Dinu, avand in vedere ca Florin are colegi care se si drogheaza. Acum este foarte incantat de fotografie si isi da silinta sa invete bine ca sa aiba un aparat bun si sa poata colinda tara pentru a face poze frumoase. Sunt tare mandru de fiul meu si pot spune ca cel mai intelept lucru a fost sa mergem la psiholog, la indrumarea unui medic psihiatru.
Cred ca toti parintii ar trebui sa mearga la un specialist atunci cand simt ca e ceva in neregula cu relatia dintre el si copil.
Ar vrea si Florin sa scrie cateva cuvinte:
Buna ziua!
Am vazut ca v-ati schimbat cabinetul si ca ati pus poze pe site. Daca veti dori vreodata sa facem niste poze profesioniste :) , va rog apelati la mine cu incredere. As fi foarte bucuros sa va ajut macar cu atat!

O zi buna!
Mariana Matei si Florin Matei
MarianaMatei
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 23, 2009 1:21 pm

Re: Baiatul meu de 15 ani

Postby admin on Tue Feb 24, 2009 1:49 pm

Doamna Matei,

Va multumesc pentru ca ati scris pe forum si ma bucur ca v-am fost de folos. Sper din tot sufletul ca din ce in ce mai multi parinti vor apela la psihologi pentru a-si intelege copiii si pentru a descoperi modalitati mai eficiente de a-i educa.
Totodata, ma bucur ca lui Florin ii merge atat de bine si ii multumesc pentru propunere. Cind ne vom hotara sa inlocuim pozele de pe site o sa il anunt si va fi o placere sa faca el pozele.

Multumesc si o zi frumoasa!
Psiholog Gabriel Dinu
www.psihosolutii.ro
admin
Site Admin
 
Posts: 49
Joined: Wed Jul 23, 2008 2:53 pm


Return to Consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest